Valencia CF19 febrero 2020

Els jugadors agraeixen el suport dels més de 2.300 valencianistes que van acompanyar a l'equip en San Siro

Malgrat el resultat, tant l'equip com l'afició saben que encara tenen molt a dir en el partit de tornada a Mestalla

Caldrà esperar a Mestalla, farà falta una nit màgica per a somiar amb els quarts de final. No va ser un partit fàcil, ni en la gespa ni en la graderia de San Siro on es van situar els més de 2.300, però encara hi ha 90 minuts en joc i ni l'equip ni l'afició es rendiran. Res més acabar el partit, els jugadors es van acostar al fons on se situava la parròquia blanc-i-negra per a aplaudir-los i agrair-los el suport mostrat malgrat la derrota.

Als 71 minuts, malgrat anar 4-1 en el marcador i amb el Valencia CF buscant acostar-se en el marcador, la unflada valencianista es va deixar la veu animant als seus emmudint a l'afició local. Només va ser un exemple que aquest equip ni la seua afició situada en la zona més alta de San Siro s'anaven a rendir malgrat el que reflectia el marcador, un colp molt dur, però calia buscar el segon gol que finalment no va arribar, la qual cosa obligarà al València CF a una remuntada de ‘Champions’ per a estar en la següent fase.

Abans de començar el partit, quan els jugadors van eixir a realitzar els exercicis de calfament, els més de 2.300 valencianistes van començar a cantar i a saltar, amb les bufandes al vent, gest correspost a peu de gespa pels futbolistes amb aplaudiments, abans d'entonar amb força el “Per ells, oé, per ells, oé”. Ni els xiulets de la unflada del Atalanta BC, que es va desplaçar en massa des de Bèrgam, van aconseguir emmudir als valencianistes. Una explosió d'alegria que es va repetir a escassos 15 minuts de començar el partit, cunado sobre la gespa de San Siro els titulars van formar una pinya amb última arenga abans de lluitar per la victòria. Després es va perdre, però ni l'equip ni l'afició encara han dit l'última paraula. Mestalla no ha dit la seua última paraula.

Van envair la Plaça del Duomo

Fins que va arribar l'hora del partit, la sensació que tenien els valencianistes era de sentir-se com a casa. Pels llocs més turístics de Milà, com la plaça del Duomo o la Galeria Vittorio Emanuele, bastava amb alçar la mirada i veure a gent amb samarretes o bufandes del València CF, també se'ls escoltava…